Blog How we try to use
marketing differently

A Mercedes Party

Voor de lancering van de nieuwe A klasse werden wij benaderd door Mercedes-Benz Groep Vereenooghe uit Roeselare. Aangezien deze auto het jongere publiek moet aanspreken, wilden ze de presentatie van ervan ook iets anders aanpakken dan bij de andere types. Deze keer moest het een echte party worden. Een avond waar de bezoekers vooral kunnen genieten van een hapje en een drankje en in een gemoedelijke sfeer de nieuwe Mercedes-Benz ontdekken. Zo gezegd zo gedaan, A Mercedes Party stond op het programma.

Op vraag van Groep Vereenooghe werkten wij een Social Media Experience uit zodat de bezoekers op een interactieve manier deze nieuwe A klasse konden ontdekken en meteen hun ervaring met deze nieuwe wagen delen met hun vrienden.

We maakten hiervoor gebruik van ons eigen RFID Social Media Platform en hebben hier ook onze nieuwe Social Photo Booth aan gekoppeld. Een schot in de roos zo bleek, want de Photo Booth was een groot succes!

Gratis Wi-Fi voor een Facebook Like

Er werd ons gevraagd om op het festival Dessel Swingt een Wi-Fi hotspot op te zetten zodat de bezoekers GRATIS konden surfen en en foto’s uploaden naar Facebook. De bedoeling van dit alles is natuurlijk reclame. Enerzijds de reclame die de bezoekers maken voor het festival door foto’s en filmpjes te delen met hun Facebook vrienden. Maar ook voor de hoofdsponsor natuurlijk.

Het was immers de hoofdsponsor FINAS die de hotspot wilde aanbieden. Aangezien zij dan toch ook wel wat reclame verdienen in ruil voor dit gul initiatief, koppelden wij sociale media aan onze Wi-Fi hotspot. Verbinding maken met de Hotspot is kinderspel, een wachtwoord invullen is niet nodig, je kan zo goed als meteen surfen. Het enige wat je moet doen hiervoor is na verbinding even langs de Facebook pagina van de sponsor gaan en op “vind ik leuk” klikken! That’s it, daarna ben je volledig vrij om naar hartelust te surfen, e-mails te downloaden of foto’s te delen met vrienden. Gratis Wi-Fi in ruil voor een Facebook like, handig toch?

Meer veiligheid op uw evenement

Wil je de veiligheid in uw club of op uw evenement verhogen? Gebruik dan aan de ingang onze ID verificatie, eventueel gecombineerd met digitale lidkaarten. Op die manier weet je op elk moment van de avond hoeveel personen aanwezig zijn en kan je eventuele relschoppers ook makkelijk identificeren en/of de toegang weigeren als zij later nog proberen terug te komen.

Door elke bezoeker een digitale lidkaart te overhandigen kan je ineens ook een klantenbestand opbouwen en uw vaste bezoekers extra voordelen aanbieden. Aan de hand van uitgebreide statistieken kan je nagaan hoeveel keer een bepaalde persoon uw club of evenement heeft bezocht maar ook de opkomst van verschillende evenementen vergelijken. Daardoor kan je uw marketing voor toekomstige evenementen nog beter afstemmen.

Onze digitale lidkaarten zijn van hoge kwaliteit en kunnen volledig in full color bedrukt worden aan beide zijden. Door de interne en dus onzichtbare chip kan de volledige ruimte van de lidkaart benut worden voor uw logo of informatie. Deze digitale lidkaarten zijn reeds vanaf kleine aantallen te verkrijgen en wij hanteren steeds een zeer scherpe prijs hiervoor.