Blog Amazing things that
bring positive results

Meer veiligheid op uw evenement

Wil je de veiligheid in uw club of op uw evenement verhogen? Gebruik dan aan de ingang onze ID verificatie, eventueel gecombineerd met digitale lidkaarten. Op die manier weet je op elk moment van de avond hoeveel personen aanwezig zijn en kan je eventuele relschoppers ook makkelijk identificeren en/of de toegang weigeren als zij later nog proberen terug te komen.

Door elke bezoeker een digitale lidkaart te overhandigen kan je ineens ook een klantenbestand opbouwen en uw vaste bezoekers extra voordelen aanbieden. Aan de hand van uitgebreide statistieken kan je nagaan hoeveel keer een bepaalde persoon uw club of evenement heeft bezocht maar ook de opkomst van verschillende evenementen vergelijken. Daardoor kan je uw marketing voor toekomstige evenementen nog beter afstemmen.

Onze digitale lidkaarten zijn van hoge kwaliteit en kunnen volledig in full color bedrukt worden aan beide zijden. Door de interne en dus onzichtbare chip kan de volledige ruimte van de lidkaart benut worden voor uw logo of informatie. Deze digitale lidkaarten zijn reeds vanaf kleine aantallen te verkrijgen en wij hanteren steeds een zeer scherpe prijs hiervoor.

Comments (0)

    Add a Comment