Blog Amazing things that
bring positive results

Gratis Wi-Fi voor een Facebook Like

Er werd ons gevraagd om op het festival Dessel Swingt een Wi-Fi hotspot op te zetten zodat de bezoekers GRATIS konden surfen en en foto’s uploaden naar Facebook. De bedoeling van dit alles is natuurlijk reclame. Enerzijds de reclame die de bezoekers maken voor het festival door foto’s en filmpjes te delen met hun Facebook vrienden. Maar ook voor de hoofdsponsor natuurlijk.

Het was immers de hoofdsponsor FINAS die de hotspot wilde aanbieden. Aangezien zij dan toch ook wel wat reclame verdienen in ruil voor dit gul initiatief, koppelden wij sociale media aan onze Wi-Fi hotspot. Verbinding maken met de Hotspot is kinderspel, een wachtwoord invullen is niet nodig, je kan zo goed als meteen surfen. Het enige wat je moet doen hiervoor is na verbinding even langs de Facebook pagina van de sponsor gaan en op “vind ik leuk” klikken! That’s it, daarna ben je volledig vrij om naar hartelust te surfen, e-mails te downloaden of foto’s te delen met vrienden. Gratis Wi-Fi in ruil voor een Facebook like, handig toch?

Comments (0)

    Add a Comment