Blog Amazing things that
bring positive results

A Mercedes Party

Voor de lancering van de nieuwe A klasse werden wij benaderd door Mercedes-Benz Groep Vereenooghe uit Roeselare. Aangezien deze auto het jongere publiek moet aanspreken, wilden ze de presentatie van ervan ook iets anders aanpakken dan bij de andere types. Deze keer moest het een echte party worden. Een avond waar de bezoekers vooral kunnen genieten van een hapje en een drankje en in een gemoedelijke sfeer de nieuwe Mercedes-Benz ontdekken. Zo gezegd zo gedaan, A Mercedes Party stond op het programma.

Op vraag van Groep Vereenooghe werkten wij een Social Media Experience uit zodat de bezoekers op een interactieve manier deze nieuwe A klasse konden ontdekken en meteen hun ervaring met deze nieuwe wagen delen met hun vrienden.

We maakten hiervoor gebruik van ons eigen RFID Social Media Platform en hebben hier ook onze nieuwe Social Photo Booth aan gekoppeld. Een schot in de roos zo bleek, want de Photo Booth was een groot succes!

Comments (0)

    Add a Comment